Today we moved into the smaller and better wind-protected neighboring bay Onemea which we had explored by dinghy already. This bay is also uninhabited and even prettier than the last one. We found a palm tree short enough to reach the coconuts–so today’s sundowner was a coco-rum-banana cocktail. We call it coruba and we’ll have more of it soon!
2013
14
Jun
3 comments
hermine hackl says:
June 14, 2013 at 6:23 am (UTC 0)
Na dann – prost – und genießt eure hübsche bucht !
Christoph says:
June 26, 2013 at 8:51 pm (UTC 0)
Könnt ihr von eurem coruba das Rezept posten? Hört sich ziemlich schlemmermäßig an, lg, chris
Birgit says:
July 9, 2013 at 7:22 pm (UTC 0)
Hallo Chris,
Rezepte verwenden wir auf Pitufa eigentlich nie, wir improvisieren immer mit dem, was grad da ist
Man braucht:
1 Kokosnuss (vorzugsweise eine gelbe mit noch weichem Fruchtfleisch) oder 1 Dose Kokosmilch
6 kleine oder 3 grosse Bananen
4 Stamperl Rum
1 Schuss Limone
etwas braunen Zucker
1 Machete (zum Oeffnen der Kokosnuss) oder 1 Dosenoeffner
1 Mixer